Categorie | Online Geld Verdienen


Tradebit – Geld Verdienen en Besparen met Digitale Producten

Posted on 23 February 2011


In dit artikel ga ik het hebben over de babsisprincipes van tradebit, wat het precies is en hoe je hiermee online geld verdienen kan. Voordat ik begin zal ik eerst antwoord geven op 2 vragen die vaak worden gesteld over online geld verdienen met tradebit.

  1. Is tradebit oplichterij? Het antwoord is NEE!
  2. Is tradebit Legaal? Het antwoord is JA!

Wat is tradebit

Tradebit - Online Geld Verdienen met Digitale ProductenTradebit is een digitale marktplaats waar je producten kunt kopen en verkopen zoals ebooks, reparatiehandleidingen, video tutorials, software en muziek. Het biedt een breed scala aan faciliteiten voor haar verkopers, van filehosting tot geld transacties en zelfs integratie met ClickBank en paydotcom, tradebit verzorgt al deze faciliteiten. Als je als klant op zoek bent naar digitale producten tegen een goede prijs dan is tradebit is de place to be. Veel eBooks die vaak vrij duur worden verkocht op internet zijn hier tegen een zeer goedkope en redelijke prijs te koop. Verder beschikt tradebit over een goede klantenservice dus je krijgt wat je besteld en als het niet bevalt kun je direct vragen om een terugbetaling van de verkoper (refund).

Verkopen via tradebit

Om geld te verdienen heb je een verkoper rekening nodig, deze kan je eenmalig aanschaffen voor 4,95 dollar via je PayPal-account (Je krijgt alleen korting als je een coupon code hebt, ik zal kijken of ik deze coupon codes ergens kan vinden en dan later bij dit bericht posten) . Dit zijn dus de enige kosten die je moet betalen voor het aanmelden en het krijgen van een tradebit verkoop account. Als dank voor deze betaling krijg je je eigen e-store onder het sub domein van tradebit en ook nog eens 99GB aan diskspace voor het uploaden van je producten. Deze 99GB is ruim voldoende om je e-store mee te runnen.

Hoe werkt tradebit

Zodra je je account hebt kun je beginnen met uploaden van je digitale producten om deze vervolgens te gaan verkopen op hun marktplaats. Het grote voordeel van TB is het aantal bezoekers – Google houdt van TB en dus krijgen deze producten een goede ranking in het zoeknetwerk van Google. Om gebruik te maken van dit voordeel moet je proberen een trefwoord rijke beschrijving te maken bij het aanbieden van je product. Op deze manier kun je dus hoog scoren in tradebit.

Je kunt ook je winkel promoten om meer verkeer te krijgen en zoals je weet betekend meer verkeer meer omzet en meer inkomsten. Alle verkopen komen rechtstreeks in je tradebit account en dit wordt wekelijks naar je PayPal-rekening gestort. Onlangs in augustus 2010 zijn er nieuwe vormen van betaling ingevoerd, op deze manier is het dus nog makkelijker voor kopers om producten aan te schaffen via tradebit.

Is tradebit legaal

In tradebit kan je alles verkopen waar je de copyright van bezit. Als je betrapt op het verkopen van illegale bestanden dan zal je account geschorst worden en je inkomsten bevroren. Ga dus geen albums van Lady Gaga uploaden en deze proberen te verkopen (alhoewel ik dit soort zaken regelmatig voorbij zie komen..). Upload dus je eigen digitale producten en je gaat het heel goed doen. Als je niet beschikt over je eigen product dan je bijvoorbeeld ook MRR (Master Resale Rights) en PLR (Private Label Rights) producten verkopen om extra geld te verdienen.

Tradebit heeft ook een forum dat zeer actief is. Dus als je vragen hebt dan kan je deze stellen in het forum en de kans is zeer groot dat je een geschikt antwoord krijgt. De interface van heeft de afgelopen maanden ook een restyling gekregen en het ziet er steeds professioneler uit. Als geheel is het dus is een heel goede site voor het kopen en verkopen van digitale producten en op deze manier dus online geld te verdienen of te besparen.

Tradebit Banner

Klik hier om naar de website van Tradebit te gaan

Referentie:
http://www.tradebit.com/

One Response to “Tradebit – Geld Verdienen en Besparen met Digitale Producten”

  1. Nomar says:

    Aha, had nog niet van deze service gehoord! Nuttig 🙂


Leave a Reply

Snel Geld Verdienen Sponsors

Snel Geld Verdienen Sponsors

Snel Geld Verdienen Boeken

Copyright © Snel Geld Verdienen Blog Developed by Rival Media