Categorie | Online Geld Verdienen


Passief Inkomen: Een Onafhankelijke Geldstroom

Posted on 08 July 2011


Een van de beste manieren van online geld verdienen en het creeeren van een passief inkomen is het investeren van je tijd, moeite en eventuele middelen op winstgevende niches die je geld opbrengen over de lange termijn… deze dienen natuurlijk geoptimaliseert te worden voor een maximaal rendement.

In deze post, zal ik een inleiding geven op het concept van het creëren van een passief inkomen online. In de komende weken zal ik in verder detail ingaan op het concept online geld verdienen en wat goede methodes zijn.

In tegenstelling tot wat sommige van de internet marketing goeroes zeggen en willen doen geloven, is passief inkomen geen inkomen zonder werk. Het is een feit dat:

Geen werk = geen inkomsten.

Houdt dit dus ten alle tijden in je achterhoofd.

Wat betekent passief inkomen dan wel?

In plaats daarvan, wat passief inkomen betekent is dat als je eenmaal een systeem hebt opgebouwd (of hoe je het ook wilt noemen), en je hebt de eerste maanden er hard aan gewerkt door het volgen van een goed stramien en/of uitgedacht plan, dan kan je verwachten dat het systeem je in de dagen, maanden en zelfs jaren erna zonder veel extra inspanning geld oplevert. Dit alles met zeer weinig onderhoud omdat je een stabiele basis hebt. Dit is het algemene concept van passief inkomen binnen online geld verdienen.

Passief Inkomen

Passief Inkomen

Om je een voorbeeld te geven uit de offline wereld (de wereld buiten internet), denk eens aan het bezitten van een extra woning die je hebt verhuurd. Elke maand brengt dit een bepaalde hoeveelheid geld op. Het enige werk dat je hebt gedaan om dat inkomen te creëren is het vinden van een huurder en dan, voor maanden en misschien jaren erna zul je die constante stroom van passief inkomen hebben. Het klinkt heel aannemelijk toch? Maar vergeet niet de andere kant van het verhaal. Met het oog op een huis dat je zou kunnen verhuren aan anderen dan zal je daar waarschijnlijk ontzettend hard voor hebben gewerkt om het te kunnen bepalen. Tuurlijk hangt dit af van je beroep en of je een mooie ervenis hebt gehad maar in de meeste gevallen is er voorafgaand ontzettend hard gewerkt om het te betalen.

Bij online geld verdienen en het opbouwen van een passief inkomen is het niet anders. Als u er een leuke boterham aan wilt overhouden dan zal je er ontzettend hard voor moeten werken totdat je een niveau bereikt dat het alleen nog onderhoudt vergt.

Zoals je ziet is dat het meest overtuigende deel van een passief inkomen. Een groot aantal mensen, elke dag weer meer, proberen de geheime code te breken. Uiteindelijk is het niks anders als, je werkt vandaag en je ziet het terug voor een zeer lange tijd. Het genereren van een stabiel passief inkomen is het uiteindelijke doel van alle slimme internet marketeerd en product eigenaren.

Hard Werken = Succes + Passief Inkomen

Dus, hoe genereer je een Passief Inkomen Online?

Laat me je vertellen dat de mogelijkheden in de online wereld onbegrensd zijn en er zijn veel manieren waarop je online geld verdienen kan. De grenzen zijn afhankelijk van je vaardigheden en interesses, je fantasie en in sommige gevallen de plaats waar je woont.

Als voorbeeld, je hebt een vrij uur om wat online werk te doen hebben en je hebt twee opties. De eerste optie, je kunt iemand helpen met zijn of haar website en krijg hiervoor 20 euro betaald. Dat is snel geld, maar absoluut niet een passief inkomen omdat je dan niet meer kan worden betaald voor dat werk. In de tweede optie, je hebt zelf een website en je schrijft een goed geschreven artikel over uw niche in dat uur, en dat artikel brengt u ten minste 0,10 cent per dag op voor het volgende jaar. Als je de berekening hebt gedaan, dan zal je zien dat de tweede optie je 36,5 euro oplevert, 83% meer, in de lange termijn – en dat voor jaren. Dat is nou een passief inkomen. Welke zou je kiezen?

Voor nu wil ik afsluiten door te zeggen dat je passief inkomen kan genereren door de verkoop van digitale producten, zoals foto’s, grafische ontwerpen en 3D-modellen; informatie producten zoals e-boeken, cursussen en lidmaatschap sites; het maken van websites of blogs waar je kunt verdienen van reclame of het verkopen van affiliate producten. Er zijn echt honderden manieren van online geld verdienen.

In de komende weken ga ik praten over een aantal van de meest populaire manieren om passief inkomen te generen met dus als doel online geld verdienen. Bedankt voor het lezen en mocht je vragen of opmerkingen hebben dan kan je deze stellen onderaan het artikel.

Meer weten over passief inkomen?

One Response to “Passief Inkomen: Een Onafhankelijke Geldstroom”

 1. passief inkomen opbouwen says:

  Hoi,

  Ik heb met veel interesse dit artikel gelezen. Ik vind dat je goed uitlegt dat een passief inkomen niet passief ontstaat. Veel mensen laten je inderdaad geloven dat het allemaal vanzelf gaat.

  Ik vind zelf dat bloggen een goede manier is om een passief inkomen op te bouwen. Maar ook hier zal je een beetje tijd voor moeten investeren. De artikelen schrijven zich niet zelf…

  Dank je voor je heldere maar vooral eerlijke toelichting!

  Dennis


Leave a Reply

Snel Geld Verdienen Sponsors

Snel Geld Verdienen Sponsors

Snel Geld Verdienen Boeken

Copyright © Snel Geld Verdienen Blog Developed by Rival Media