Welkom op SnelGeldVerdienenBlog.nl – een blog die andere bloggers en internetters helpt met de stappen van het online geld verdienen

Waarom dit blog? Eind 2010 ben ik met Snel Geld Verdienen Blog begonnen omdat ik niet tevreden was met het Nederlandse aanbod over hoe je snel, makkelijk en online geld verdienen kan. Het aanbod was in mijn ogen niet volledig en meer gericht op het zelf geld verdienen dan in plaats van een goede bron van informatie te zijn.

Wat ooit allemaal begon als hobby is inmiddels uitgegroeid tot bijna een fulltime job. Naast Snel Geld Verdienen Blog run ik een bedrijf gespecialiseerd in SEO en Simpel CMS Design genaamd Rival Media, dit is een, dynamisch – content gericht media bedrijf. Daarnaast ben ik nog werkzaam als systeembeheerder – genoeg te doen dus.

Naast o.a. dus dit blog en Rival Media heb ik in het verleden veel gedaan met producten promoten over het internet (ook wel Micro Niche genaamd) en ben ik actief geweest binnen alle uithoeken van het internet (ooit begonnen in de diepste regionen van mIRC, bij sommige van jullie wellicht bekend). In de toekomst ga ik dit blog verder uitbreiden en daarnaast liggen er nog een paar hele unieke ideeën voor de toekomst. Dit platform is daarvoor een mooie opstap.

Verder wordt ik met dit blog geholpen door een aantal goede vrienden die met ongeveer hetzelfde bezig zijn maar dan veelal in het Engels. Mijn dank daarom voor hun medewerking en het tot stand komen van dit blog. Mochten er veel vragen komen dan ga ik zeker een FAQ schrijven, dus zit je met vragen? Shoot!

Heb je al een vraag? Dan kan je altijd contact opnemen.

Snel Geld Verdienen Sponsors

Snel Geld Verdienen Sponsors

Snel Geld Verdienen Boeken

Copyright © Snel Geld Verdienen Blog Developed by Rival Media