Categorie | Online Geld Verdienen, Tips


Online Geld Verdienen Tips voor Beginners

Posted on 10 June 2011


Als je net begint of wilt beginnen met online geld verdienen – en je wilt op een makkelijke manier iets bijverdienen op internet – dan hoef je niet veel geld te investeren of perse een website te hebben. Een website maken is tegenwoordig in een paar stappen gedaan met WordPress. Voor de hosting en domeinnaam ben je nog geen 20euro per jaar kwijt. Bovendien kan alles simpel vanuit huis gedaan worden. Toch is een eigen website hebben niet perse nodig.

Online Geld Verdienen met Affiliate Marketing

Online Geld Verdienen voor Beginners

Online Geld Verdienen

De sleutel tot het succes van online geld verdienen is met behulp van affiliate marketing programma’s. Maar hoe werken affiliate programma’s nou precies? In het kort, een affiliate promoot producten of diensten voor een bedrijf en krijgt daarvoor een provisie voor elke bezoeker die resulteert in een verkoop. Eigenlijk geeft het bedrijf dus de marketing uit handen aan jou.

Zoek jezelf een affiliate bureau zoals Daisycon, Clickbank of Commission Junction (er zijn nog veel meer). Bekijk de programma’s die een goede commissie betalen zodat je snel online geld verdienen kan en diegene die een hoge affiliate acceptatie hebben als je nieuw bent. Jezelf wat tekst en beeld links en off you go.

Digitale media is waarschijnlijk het beste product om mee te beginnen met affiliate marketing – vooral als je onervaren bent met online geld verdienen. Digitale media verwijst naar items die kunnen worden gedownload via het internet. De belangrijkste bemiddelaar van dergelijke producten is Clickbank. Dit is waar leveranciers hun producten aanbieden. Nadat je bent ingeschreven gebruik je je affiliate naam om je eigen persoonlijke link naar het product te krijgen en zodat je direct kan beginnen met online geld verdienen. Wanneer een persoon een product koopt via jouw link, komt het geld in handen van Clickbank. Deze betaalt rechtstreeks aan jouw (de eerste keer via een cheque) wanneer de credits een bepaalde drempel te bereiken. Commissies meestal variĆ«ren van 25 tot 75% en heel veel items hebben een abbonements systeem. Dit is een terugkerend provisie die maandelijks betaald wordt voor dezelfde klant, mits zij blijven ingeschreven op de aangeboden dienst.

Hoewel een website nuttig is om snel en makkelijk geld te verdienen, zijn er nog andere methodes. Zo kun je het promoten van producten en diensten ook met behulp van je affiliate link doen door bijvoorbeeld te adverteren op reclame sites zoals Free Index of Craigs List.

Een andere manier van online geld verdienen is artikelen schrijven rond het product met je link onderaan. Deze stuur je vervolgens naar internet artikel directories zoals ezinearticles (niet alle directories zullen dit toelaten). Vergeet vooral Youtube niet waar er ook veel gebruik wordt gemaakt van deze techniek.

Online Geld Verdienen Tips

Dit kan als een verrassing komen, maar offline reclame zoals folders helpen je ook om makkelijk online geld te verdienen. Hierbij is het makkelijk aan aan te raden om de lengte van de affiliate link te verkorten. Dit kan gratis met bijvoorbeel Bit.ly. Het gebruik van een kleinere Url is ook een goed idee voor sociale bookmarking die nu een belangrijk onderdeel van internet marketing is. Vergeet niet je producten aan te bieden op sociale sites zoals Digg, Stumbleupon en Twitter. Forums laten in de meeste gevallen geen affiliate links toe dus houdt hier rekening mee.

Met een beetje fantasie en inzet kan je dus makkelijk geld verdienen op internet. Een goede basis cursus online geld verdienen voor beginners is tevens zeer nuttig om mee te beginnen. Hierover later meer.

One Response to “Online Geld Verdienen Tips voor Beginners”

  1. riley says:

    Online geld verdienen was nooit zo makkelijk nu we Affiliate Marketing hebben.
    bedankt voor de nuttige informatie vriend:)


Leave a Reply

Snel Geld Verdienen Sponsors

Snel Geld Verdienen Sponsors

Snel Geld Verdienen Boeken

Copyright © Snel Geld Verdienen Blog Developed by Rival Media