Categorie | Online Geld Verdienen


LadyMail – Betaalde Mails voor Vrouwen

Posted on 17 January 2011


LadyMail is het grootste online spaarprogramma alleen voor vrouwen. Dit spaarprogramma is dus exclusief opgezet door en voor vrouwen – mannen zijn dus uitgesloten van deelname en hierop wordt ook gecontroleerd. Niet dat een man wat aan de aanbiedingen heeft – alhoewel, bij sommige weet je het nooit.

LadyMail

Makkelijk geld verdienen met het lezen van betaalde ladymail mails én tevens profiteren van geweldige aanbiedingen! Ladymail zorgt dat je leven een heel stuk goedkoper is! Ervaar het zelf, het is 100% gratis! Ladymail houdt je op de hoogte van interessante en bijzondere aanbiedingen en speciale acties per betaalde mail. In ruil daarvoor krijg je een leuke vergoeding die steeds verder oploopt indien je gebruikt maakt van de door ladymail aangeboden aanbieding! 2x zoveel voordeel dus! Maar dit is niet het enige…

Bij LadyMail ontvang je aanbiedingen per mail en er staan speciale aanbiedingen op hun website waarmee jij geld kan besparen. Wanneer je de mailtjes leest van ladymail of gebruikt maakt van een aanbieding zoals een gezicht behandeling of een manicure krijg je hiervan een bepaald bedrag terug via LadyMail. Alle advertenties zijn echt specifiek bedoelt voor vrouwen. Een echte aanrader dus als je vrouw bent en geld verdienen wilt door gebruik te maken van leuke aanbiedingen.

Daarnaast heeft LadyMail ook nog een soort van loterij die 1 keer in de zoveel tijd wordt uitgekeerd. Hiermee kan je tot wel 1000euro winnen maar er zijn ook prijzen zoals een exclusief verzorgd verwen arrangement. Een deel van de inkomsten bij LadyMail wordt aan goede doelen gegeven. Op hun website kan je precies zien welke dat zijn.

Ben je dus vrouw, hou je van goede aanbiedingen en wil je tevens wat extra geld verdienen? Meld je dan via onderstaande banner aan op LadyMail. Je krijgt van mij alvast 1 euro voor de inschrijving en uitbetaling vind al plaats vanaf 5 euro. Klik dus op de banner en schrijf je in bij ladymail!

2 Responses to “LadyMail – Betaalde Mails voor Vrouwen”

  1. Petra says:

    Hallo Ladymail
    Helaas kan ik jullie mails niet mee open,kunnen jullie zeggen wat ik moet doen.
    Met vriendelijke groet Petra


Leave a Reply

Snel Geld Verdienen Sponsors

Snel Geld Verdienen Sponsors

Snel Geld Verdienen Boeken

Copyright © Snel Geld Verdienen Blog Developed by Rival Media