Categorie | Featured, Snel Geld Verdienen


Krasloten : Geld Winnen met Online Krassen

Posted on 24 July 2011


Krasloten zijn bij de meeste van jullie wel bekend. Een klein kartonnen kaartje waarbij een bepaald gebied bedekt is met een latex substantie waaronder verborgen informatie zit. Dit gebied wordt door middel van krassen opengespeeld, en indien je de juiste symbolen vind kan je een leuk bedrag aan geld winnen!

Krasloten

Krasloten - Online Krassen

Krasloten zijn er in veel verschillende soorten, sommige zien eruit als een quiz, anderen als spel – zoals monopoly – en dan zijn er ook nog de krasloten met het thema gokken. Krasloten zijn immers een zeer populaire vorm van gokken vanwege de lage kosten en de mogelijkheid van direct geld winnen en cashen.

Naast de gebruikelijke krasloten zijn er tegenwoordig ook online krasloten beschikbaar. Het voordeel van online krassen is dat je je huis niet hoeft te verlaten en dat de prijzen in real time worden gestort op je rekening, als je dus gelukt hebt kan je heel snel geld verdienen met krassen.

Voordelen van online krasloten:

  • Er kan gespeeld worden vanuit je luie stoel.
  • Wekelijks worden er nieuwe online krasloten toegevoegd.
  • Online krassen maakt gebruik van goede encryptie zodat je je geen zorgen hoeft te maken over privacy.
  • Als nieuwe speler krijg je vaak krasloten voor gratis krassen om zo bekend te worden met online krasloten.
  • Vaste spelers krijgen vaak bonus krasloten na verloop van tijd.
  • Geld wordt in de meeste gevallen direct naar je rekening over geboekt.

Als beginner in de wereld van het online krassen, neem even de tijd om onderstaande krassen tips door te lezen. Deze tips helpen je om veel gemaakte fouten bij online krasloten te voorkomen.

Beginnen met Online Krasloten

Er zijn op internet meerdere aanbieders van online krasloten, het is echter aan te raden om voor een grote en bekende krassen aanbieder te gaan omdat deze zich aan de stricte regels van de overheid dienen te houden. Daarnaast is het belangrijk te kiezen voor een service die goede online support biedt bij vragen of hulp. Hieronder een selectie van de beste Nederlandse krasloten aanbieders.

1. Scratch2Cash
2. Hopa
3. Prime Scratch

Gratis Krassen

Als beginner met online krassen zijn er verschillende mogelijkheden tot gratis krassen voor online geld verdienen met echt geld. Dit is vaak in de vorm van een gratis geld tegoed van 5 euro wat omgewisseld kan worden voor een gratis kraslot. Hieronder hebben wij een selectie gemaakt van deze gratis krassen en winnen aanbieders.

Nadat u zich heeft aangemeld bij deze aanbieder krijgt wat gratis geld op uw rekening die u vrij kunt besteden aan krasloten. Mocht u na deze 5 euro zoiets hebben van, nee dit is niks voor mij dan bent u vrij om te stoppen met krassen. Er zijn dus verder geen verplichtingen aan deze gratis krasloten verbonden.

(gratis krasloten banners)

Krasloten Online Kopen

Indien u na de introductie met de gratis krasloten hebt besloten om over te gaan tot de aankoop van een paar krasloten houdt dan altijd het volgende in gedachten. Koop nooit meer tegoed als dat je werkelijk kan missen! Stort dus een bedrag waarbij je je goed voelt en wat je eventueel bij de sigarettenboer ook zou uitgeven aan krasloten.

Het storten van geld voor deze online krasloten kan altijd gedaan worden via iDeal, hiermee staat het geld direct op uw kraslot rekening en kan daarna worden gebruikt voor het kopen van kras loten. Bij een aantal aanbieders van krasloten wordt de eerste storting verdubbeld. M.a.w. u stort 10euro en er wordt automatisch 20 euro als welkomsbonus voor gratis krassen van gemaakt.

Lees voordat u tot aankoop over gaat altijd goed de voorwaarden van de aanbieder door zodat u niet voor onverwachte zaken komt te staan!!

Krassen Tactieken & Tips

Als beginner van online krassen houdt dan rekening met het volgende:

  • Koop alleen krasloten voor het geld dat u werkelijk kunt missen.
  • Raak eerst vertrouwd met de verschillende krasloten die voor lage bedragen worden aangeboden.
  • Indien u meerdere malen achter elkaar heeft verloren met krassen is de winkans tijdens het volgende spel groter.

Krassen, krassen, krassen!!!

Als u krasloten en online krassen toch iets te riskant vindt dan is betaalde mails waarschijnlijk een goede optie voor makkelijk geld verdienen! U vindt op deze website ook een goed overzicht van de best betaalde emails.

Resource:
online krasloten en krassen op wikipedia

Leave a Reply

Snel Geld Verdienen Sponsors

Snel Geld Verdienen Sponsors

Snel Geld Verdienen Boeken

Copyright © Snel Geld Verdienen Blog Developed by Rival Media