Categorie | Wordpress


De Grenzen Van Een Blog

Posted on 20 January 2011


Voordat ik begon met dit blog had ik eigenlijk 1 simpel doel voor ogen, snel online geld verdienen. Nogal kort door de bocht kwam ik later achter dus ik ging verder denken. Wat hangt hier nu allemaal mee samen? Binnen welke grenzen moet ik het gaan zoeken wil ik een goed blog beginnen?

Ik zocht op internet naar het antwoord en kwam er al snel achter dat er over dit onderwerp in Nederland nog niet echt veel goede content geschreven is – en dan heb ik het voornamelijk over in het Nederlands geschreven artikelen! Er zijn wel blogs die ongeveer het zelfde doen maar kijk ik naar Amerika dan gaan ze hier heel anders mee om. Veel Nederlandse blogs gericht op geld verdienen zijn niet meer dan een advertentie kanaal geworden waar echt goede artikelen ontbreken, veelal is het een bij elkaar geraapt iets en een duidelijke lijn ontbreekt.

Het opvullen van dit gat leek mij dus een mooie bezigheid ookal weet ik dat daar ontzettend veel tijd in gaat zitten – it’s a dirty job wordt er weleens gezegd maar voor mij is het een mooie uitdaging.

Voordat ik dus begon met dit blog ben ik eens op een rijtje gaan zetten waar ik dit blog mee kon gaan vullen – mijn grensen zeg maar afbakenen.

Ik heb al een aantal blogs en websites maar die zijn meer werk gerelateerd of richten zich op één of enkele diensten. Het ontwerpen van websites is een grote hobby van mij is en ik kan maandelijks redelijk rond komen met de inkomsten die ik uit internet genereer – is het niet met hosting, product verkoop danwel het opleveren van een compleet cms systeem – zoekmachine optimalisatie of advies over dit alles. Hé, een goed idee om over te bloggen!?

Nadat ik van alles uitgewerkt voor me had liggen en begon te schuiven met de ideeën werd me 1 ding snel duidelijk. Eigenlijk iedereen die al langer bezig is met internet probeert er op een gegeven moment geld mee te gaan verdienen – kijk nou eens naar google wat die in 10 jaar tijd hebben bereikt?

Mijn doel werd steeds duidelijker – niet alleen een blog vullen met alles wat met online geld verdienen te maken heeft maar ook met alle drempels die je tijdens deze tocht tegen komt. Enkele onderwerpen die me voorbij schoten waren – hoe begin je een blog of website, welke tools heb je hierbij nodig, het uitbesteden van de hosting of zelf doen, het hoog scoren in google, bezoekers naar je blog krijgen, een discussie op gang helpen, schrijven van relevante content en natuurlijk voor de beginnende geld verdiener een aantal manieren voor makkelijk geld verdienen. Een compleet beeld dus van mijn zoektocht uit het verleden tot waar ik nu ben.

Als ik het dus samenvat dan zullen dit de meest relevante onderwerpen worden op mijn blog:

 • welke manieren zijn er voor online geld verdienen
 • welke tools worden hierbij gebruikt
 • hoe schrijf je relevante unieke content voor je blog
 • het in duidelijke taal uitleggen van veel voorkomende termen in deze business
 • zoekmachine optimalisatie (SEO)
 • de ins en outs van wordpress
 • het behandelen van vragen van lezers
 • gast bloggers
 • relevante nieuwsartikelen
 • nieuwe media – web 2.0
 • de duistere kant van het online geld verdienen

Kortom – ik ga jullie proberen een zo compleet mogelijk beeld te geven hoe jullie online geld kunnen verdienen en zal specifiek ingaan over alles wat met bloggen te maken heeft want hier valt gewoon simpelweg als beginner het meeste geld in te verdienen. Met dit in het achterhoofd heb ik nog een lange weg te gaan maar ik heb er zin – hopelijk jullie ook!

Leave a Reply

Snel Geld Verdienen Sponsors

Snel Geld Verdienen Sponsors

Snel Geld Verdienen Boeken

Copyright © Snel Geld Verdienen Blog Developed by Rival Media