Categorie | Snel Geld Verdienen, Social Media


Geld Verdienen met Twitter en TweetAttacks

Posted on 13 June 2011


Geld verdienen met Twitter: een van de meest populaire methodes voor geld verdienen met twitter kan met behulp van het programma TweetAttacks. Als je het programma eenmaal doorhebt dan heb je binnen een paar dagen je geld alweer terug verdient. Daarna is het cashen!

Geld Verdienen met Twitter

Geld Verdienen met Twitter

Ik zelf had het programma al enige tijd en stelde het eigenlijk te lang uit omdat ik dacht dat het een ingewikkeld programma was. Eigenlijk had ik het programma binnen 3 uur door en na een middagje testen en proberen had ik m’n eerste geld al verdient. Niet veel nog – maar ik besefte me dat als ik het truckje onder de knie had ik bijna op de automatische piloot geld verdienen met twitter kon!

De week erna besloot ik 2 uur per dag voor een week lang gebruik te maken van TweetAttacks. Mocht ik niet minimaal 2x het aankoop bedrag hebben terug verdient dan vond ik het niet de moeite waard om ermee door te gaan. Misschien had ik beginners geluk maar na een weekje TweetAttacks had ik 400$ verdient, toch een ruime 250€!! Best netjes voor 2 uur twitteren per dag 🙂

TweetAttacks kost dan een aardig bedrag van 150$ maar als je gebruik maakt van de links op deze pagina krijg je 20% korting! Het is gelukkig een eenmalige aankoop, wordt actief doorontwikkeld als er bij twitter updates plaatsvinden en de updates zullen altijd gratis blijven na aankoop. In de wereld van Internet Marketing zie je nogal vaak dat je het eerste half jaar support krijgt en daarna moet betalen. Best netjes dus voor zo’n cash cow.

Oke, m’n doel van dit artikel is jullie uit te leggen hoe het programma werkt. Ik vind namelijk dat iedereen de kans moet krijgen om online geld verdienen en daar gaat dit blog ook over.

Geld Verdienen met Twitter


TweetAttacks: Geld verdienen met Twitter

Als eerste hebben we het programma TweetAttacks nodig, als je op het plaatje hieronder klikt kom je direct uit op de juiste pagina en krijg je 20% korting bij de aankoop.

TweetAttacks

Stap 1: Het makkelijkst en de snelste manier om geld te ontvangen is door gebruik van Paypal. Mocht je die niet hebben schrijf je dan in, het is een gratis online betaalsysteem en vergelijkbaar met iDeal.

Stap 2: Ga daarna naar Paydotcom of Rapbank en maak een account aan. Ik gebruik deze sites omdat ze rechtstreeks betalen op mijn paypal account, andere sites zoals clickbank betalen per cheque en dat is in dit geval niet zo handig.

Stap 3: Kies ten minste 10 producten die je wilt promoten (tip: afslank producten doen het altijd goed!!). Het is ook handig dat je een beetje keyword research doet. Dit kan bijvoorbeeld met Traffic Travis of de zoekwoorden tool van Google AdWords.

Stap 4: Vervolgens maak je 10 tekstbestanden waarin je antwoord tweets zet. Producten in de prijsklasse van 5 tot 15 $ zullen het best converteren aangezien hier de impulsaankoop drempel ligt.

Hier een voorbeeld van een tweet: “Look what i found! A new method to loose weight fast: [jouw_product_link]”

Je kan je antwoorden ook spinnen zodat je meer variatie krijgt in de antwoorden. Spinnen is het gebruik van synoniemen, ik zal hier later nog een artikel aan gaan wijden, deze worden bij elke tweet random gekozen als je bezig bent met geld verdienen met twitter, hier een voorbeeld: {Check this out|Look what i found!|This one is great!}, nu zal bij elk antwoord dat je tweet 1 van de 3 begin zinnen worden gekozen, dit zorgt voor meer variatie en daardoor lijkt het minder automatisch.

Stap 5: Registreer 100 + Twitter accounts. Je kunt snel accounts maken met behulp van TweetAttacks Account Creator. Als je dit niet zelf wilt doen dan kun je iemand anders vragen om het te doen voor je. Zoek een freelancer, gewoon zoeken op google naar “buy twitter accounts” en je zult vinden, vaak worden deze per 100 verkocht voor ongeveer 10$.

Stap 6: Open vervolgens TweetAttacks en importeer al je accounts. Zorg vervolgens dat je proxies inlaadt want je wilt dit soort dingen niet vanuit je eigen ip adres doen. Een proxy per account is het beste. Kijk bijvoorbeeld eens op hide my ass voor een goede proxy list.

Stap 7: Schakel naar de “Wait and Reply” module en laad vervolgens alle accounts in. Koppel aan elk account een trefwoord dat in verband staat met je producten. Laad vervolgens alle antwoorden, en vergeet vooral niet aan te vinken “Make link unique”, dit zorgt ervoor dat elke link die in je tweets staat uniek is en hierdoor verlaag je je footprint. De eerste keer je campagne opzetten kost dus wat tijd maar de volgende keer dat je het programma opstart kan je direct beginnen met geld verdienen met twitter!

Stap 8: Start vervolgens “Wait and Reply” en ga vervolgens met een lekkere kop koffie kijken hoe je kliks en geld binnen komen open de automatische piloot.

Voer deze taak geld verdienen met twitter elke dag een paar uur uit en je weet direct wat snel geld verdienen is!

TweetAttacks

TweetAttacks: Snel Geld Verdienen met Twitter

Sources:
Geld Verdienen Met Twitter

4 Responses to “Geld Verdienen met Twitter en TweetAttacks”

 1. Michael says:

  Ik zal hiermee oppassen. TweetAttacks passeert API-limieten die twitter heeft opgesteld. Merken ze dat, dan kan je twitter vaarwel wensen.

  • admin says:

   Hoi,

   TweetAttacks maakt geen gebruik van de api zoals andere software, alles gaat gewoon via de webbrowser en indien je per account een goede stabiele proxy gebruikt is er niks aan de hand. Het is belangrijker dat je goede accounts gebruik d.w.z met de hand aangemaakt en gevalideerd via email.

   Ook is het belangrijk dat je het profiel van elk account edit met een foto en er een normaal profiel van maakt met volgers en tweets over andere zaken. Met logisch nadenken en niet zomaar zinloos spammen kan TweetAttacks op een hele zinvolle manier gebruik maken van twitter!

   Het ligt er dus voor 100% aan hoe je omgaat met dit programma, als je zo maar zinloos gaat spammen gaat het absoluut niet werken! spam is definatly not the way!!! mocht je meer vragen hebben stel ze gerust hieronder 🙂

 2. Jaap says:

  Dus als ik het goed begrijp moet ik meer dan honderd twitter accounts aanmaken die ik allemal edit met een foto, volgers en tweets over andere zaken? En die vervolgens stuk voor stuk koppelen aan een proxy?

  Hoeveel tijd kost me dit?

  • snelgeldverdienenblog says:

   Hoi Jaap,

   Klopt wat je zegt alleen kost dit minder tijd dan je denkt, de makers van tweetattacks hebben ook een programma twitter account creator waarmee je dit binnen een uurtje gedaan hebt. Je kan natuurlijk ook even zoeken op google naar “buy twitter accounts” of je kijkt bijvoorbeeld op fiverr. Maar ik heb de beste ervaring met de accounts zelf maken. De proxys worden vanuit tweetattacks gekoppeld en als je de proxy lijst heb ingevoerd is het slechts enkele klikken.. Al met al kan je dus binnen een halve dag je twitter machine draaiend hebben met goede accounts.


Leave a Reply

Snel Geld Verdienen Sponsors

Snel Geld Verdienen Sponsors

Snel Geld Verdienen Boeken

Copyright © Snel Geld Verdienen Blog Developed by Rival Media