Categorie | Online Geld Verdienen, Wordpress


Geld Verdienen Met je Blog (Review)

Posted on 21 February 2011


Vorige maand heb ik het al kort gehad over het eBook “Geld Verdienen Met Je Blog“, de schrijver – Marcus van der Wateren – had een review exemplaar beschikbaar gesteld aan snel geld verdienen blog en na het lezen van dit ebook ben ik danig onder de indruk over de heldere, informatieve en duidelijk schrijfwijze die Marcus gebruikt.

In dit ebook legt Marcus je in 6 stappen uit hoe je van begin tot eind effectief je eigen weblog opzet en hier uiteindelijk geld mee kan verdienen. Het stappenplan is in logische volgorde opgebouwd en zowel interessant voor mensen zonder blog ervaring als voor mensen die hun eerste stappen in de wereld van het bloggen al hebben gezet.

Geld Verdienen Met je Blog (Review)

De 6 stappen in dit ebook zal ik hieronder kort bespreken

1. Alles over een blog

Geld Verdienen Met Je Blog

geld verdienen met je blog

In het eerste gedeelte gaat Marcus in over wat een blog is, wat de voordelen zijn van een blog boven een conventionele website en er worden een aantal voorbeelden gegeven van de beste blogs op internet.

2. Een blog opzetten
In hoofdstuk 2 wordt ingegaan op het kiezen van je blog en hoe je dit kan aanpassen en optimaliseren voor je onderwerp. Een aantal simpele NLP technieken worden toegepast op het design zodat je de aandacht van je bezoekers weet vast te houden. Heel slim gedaan en dit wordt nog weleens vergeten bij het opzetten van je blog!

3. Wat te zetten op je blog
Over welk onderwerp ga je schrijven en wat is hierbij belangrijk om in acht te nemen? Marcus geeft een aantal goede alternatieven over hoe je je blog kunt vullen en gaat zelfs in over het uitbesteden van artikelen aan content writers! Ook wordt er besproken in welke categorieen het meeste geld valt te verdienen.

4. Bezoekers krijgen
Nadat je je eigen blog bent begonnen is het tijd om bezoekers naar je blog te halen. Marcus begint in dit hoofdstuk eerst nog over hoe je blog vult en dit had naar mijn mening misschien beter bij het vorige hoofdstuk gepast, dit neemt niet weg dat het stuk over het schrijven van berichten niet belangrijk is! Integendeel, dit is misschien wel het belangrijkste onderdeel van dit eBook en had voor mij zelfs een eigen hoofdstuk mogen krijgen! Verder wordt er handig gebruik gemaakt van Social Media om bezoekers naar je blog te halen en welke andere bronnen van bezoekers er nog meer zijn voor geld verdienen met je blog.

5. Verdien concept kiezen
Uiteindelijk is het dan zover, hoe kan je geld verdienen door te bloggen? De meest belangrijke en beste geld verdieners worden besproken en hoe je het beste verdien concept kiest bij je blog. Daarna wordt er besproken hoe je deze het best kan implementeren in je blog, een goed en duidelijk stukje internet marketing waarin ik moet nageven dat Marcus z’n huiswerk goed heeft gedaan!

6. Verdienen op de ‘Automatische Piloot’
Dit hoofdstuk is een leuke eerste aanzet in de richting van het automatisch geld verdienen met je blog, over dit onderwerp alleen al kan je makkelijk een boek schrijven van 100 pagina’s dus verwacht hier geen 1 klik en je bent binnen resulataten. Uiteindelijk is het belangrijkste dat er meerdere manieren zijn om op de automatische piloot geld te verdienen met je blog. Marcus bespreekt hier slechts 1 techniek en het zou te ver gaan om hier dieper op in te gaan t.o.v. de rest van het ebook.

Conclusie Geld Verdienen Met Je Blog

Er is al veel geschreven over het opzetten van je eigen blog en op internet zijn hier ook talloze tips over te vinden. Toch weet Marcus dit alles tot een vloeiend geheel te maken wat prettig weg leest. Het boek telt een kleine 40 pagina’s, handig dus om uit te printen en naast je neer te leggen als je met je blog bezig bent. Je zal het ebook regelmatig terug lezen want er komt een stortvloed van informatie over je heen die je rustig zal moeten verwerken.

In het Nederlands ben ik nog niet eerder zo’n goede blauwdruk tegen gekomen over het opzetten van je eigen blog om hier uiteindelijk geld mee te verdienen, ik heb werkelijk vele tientallen uren over dit onderwerp gelezen en toch weet Marcus me nog te verbazen over tactieken die je kan gebruiken met je blog. Over de prijs van 16,95 valt niks te zeggen, als je namelijk de informatie uit dit boek zelf zou moeten verzamelen dan ben je weken bezig en dan is het vaak nog in het Engels ook. Het ebook geld verdienen met je blog krijgt daarom van mij het cijfer 8,5/10 .

Bezoek hier de website Geld Verdienen Met Je Blog

4 Responses to “Geld Verdienen Met je Blog (Review)”

 1. Nomar says:

  Voor beginners zal het inderdaad een goed ebook zijn.

 2. Guenter says:

  Hallo,
  ein gutes eBook für Anfänger hilft auf jeden Fall, beim Geld verdienen im Internet mit einem Blog. Aber Geld verdienen auf diese Weise ist harte Arbeit. Viele Leute glauben, in solchen eBooks stehen irgendwelche Tricks, wie man ganz schnell Geld verdienen kann, dabei ist es ein Lernprozess, wie jeder andere auch.

  Viele Grüße aus dem Nachbarland 😉

 3. albert says:

  Prima ebook heb het zelf ook gekocht!

 4. geldverdienendoor says:

  Ik heb hem ook gekocht. Verdien niet denderend veel met mijn blog maar toch net lekker om iedere maand “gratis” geld binnen te krijgen!


Leave a Reply

Snel Geld Verdienen Sponsors

Snel Geld Verdienen Sponsors

Snel Geld Verdienen Boeken

Copyright © Snel Geld Verdienen Blog Developed by Rival Media