Categorie | Social Media


Facebook FBML naar iFrame’s met FB Maxed

Posted on 12 March 2011


Facebook FBML naar iFrame

Facebook FBML

Sinds 11 Maart heeft Facebook FBML (Facebook Markup Language) achter zich gelaten en zijn ze overgestapt op iFrames en HTML5. Dit betekend dat je Facebook nu geheel kan aanpassen naar je eigen smaak en natuurlijk zijn er een aantal slimme jongens die hier op inspelen, in dit geval Daniel Tan de maker en bedenker van Facebook Maxed (FB Maxed).

Begin deze week ontving ik een review exemplaar en ben de afgelopen dagen druk geweest om alles te doorgronden.

In het kort betekend deze switch naar iFrames dat je je Facebook pagina volledig naar eigen smaak kan inrichten. Denk er maar eens over na wat er allemaal mogelijk is nu met je eigen facebook pagina!?

Ja precies..

Een complete eigen website binnen Facebook!

Facebook Maxed van FBML naar iFrame’s

Nu, om je een idee te geven wat dit precies betekent. Je Facebook fbml pagina kan nu beschikken over:

 • HTML5 video’s.
 • Fotogalerijen
 • Meerdere pagina’s op een facebook pagina
 • PHP e-mail contact formulieren
 • Opzetten van opt-ins
 • Verkoop pagina’s
 • Landings pagina’s
 • En splash pagina’s.

Alles voor op je eigen Facebook pagina. Geld verdienen op facebook is nog nooit zo gemakkelijk geweest, serieus. Als ik een review exemplaar ontvang dan zijn er altijd 3 dingen waarop ik op let bij het bepalen of een nieuw product de moeite waard is tot aankoop, namelijk: het resultaat, gebruiksgemak, en de service.

Resultaat Facebook Maxed

Facebook Maxed levert wat het belooft. Wat ik echt top vind zijn de drie, aanpasbare sjablonen die zijn opgenomen bij dit systeem zodat het bewerken van je facebook pagina erg makkelijk wordt. De sjablonen kunnen samen ruwweg worden gegroepeerd in een video-sjabloon die je toestaat om showcase met video’s op uw je Facebook-pagina te zetten, een pictogrammen sjabloon voor op de voorpagina die het mogelijk maakt om door te klikken naar andere pagina’s (plus opname voor video’s), en een sjabloon met basiskleuren die je gemakkelijk aan je eigen behoeften kunt aanpassen.

Nu zal dit alles er niet echt goed uitzien op je facebook pagina, omdat je namelijk beperkt tot maar 800 pixels “hoogte”. Maar dankzij Facebook Maxed kan je dit omzeilen! En dit allemaal zonder schuifbalken, je plaatst dus alles binnen je Facebook-pagina zelf! Het eindresultaat is een comfortabele, aangename en super coole Facebook-pagina die je on the fly kunt wijzigen en aan passen zoals je zelf wilt! Je kan zelfs een speciale splash pagina tonen aan de mensen die je website nog niet een “liked” hebben gegeven. Cool toch? In principe leert Facebook Maxed hoe je dit kan doen door twee aparte websites in een enkele Facebook-pagina te maken.

Ik moet m’n complimenten geven aan de makers van Facebook Maxed, dit is een genie marketing tactiek. Voor mij, ik gebruik dit als een teaser pagina om bezoekers te verleiden om het “like” te klikken, en dit werkt echt heel goed! Het heeft echt alle functionaliteiten van een complete website! Het gaat hier dus niet om een paar mooie plaatjes op je voorpagina maar echt een complete website met video’s en opt-ins!

Gebruiksgemak Facebook Maxed

Afgezien van het opzetten van een hosting account om je video’s etc te hosten en het gebruik van een HTML-editor en FTP-programma (de meesten die aan internet marketing doen beschikken hier al over), heeft het systeem geen andere kosten. Hosting accounts zijn al vanaf minder dan 1 euro per maand te krijgen en zijn er genoeg gratis HTML-editors (Bluefish, Notepad++) en FTP-programma’s (FileZilla) te vinden. Er zijn dus geen andere “bijkomende kosten” voor facebook maxed. Alles is eigenlijk aan de hand van Facebook FBML Maxed vrij gemakkelijk te doen. De instructies zijn duidelijk en beknopt, en er zijn veel beelden voor het verduidelijken van de instructies. Al met al, het kostte me ongeveer twee uur om alles in basis vorm op m’n facebook pagina te zetten. Top!

Service Facebook Maxed

Het Facebook Maxed team beloofd dat ze een aantal maal per week webinars gaan aanbieden om hun kopers te begeleiden via het systeem. Ik heb 1 van de test webinairs mogen mee maken en ondanks dat het 1 van de eerste sessies was, was ik zeer verrast over de professionaliteit. Het team is echt behulpzaam en vriendelijk met het beantwoorden van de gebruikers vragen. Ze kennen de ins en outs van het gehele systeem en dat zag je terug als je erg technische vragen stelde. Na verloop van tijd als de webinairs gepolijst zijn dan zal alles worden omgezet in downloadbare video’s, dus je kan altijd op elk moment de webinairs bekijken als je met bepaalde dingen zit. Daarnaast bieden ze e-mailondersteuning en ondanks dat ik ze tijdens de launch van Facebook Maxed heb gemaild heb ik altijd snel en duidelijk antwoord van ze gehad. Al met al, een uitstekende support service. Kudos aan de Facebook FBML Maxed team!

Conclusie Facebook Maxed

Facebook Maxed levert wat het beweert. Het combineert het beste van iframes en HTML5 voor op facebook. Nast de handleiding zitten er drie templates bij die gemakkelijk te gebruiken zijn en gericht zijn op de klant, jouw facebook bezoeker dus! Saaie theorie zit er niet in, alles is verpakt in een no-nonsense aanpak. Zelfs de meer technische onderdelen zijn eenvoudig te begrijpen en met de hulp van duidelijke afbeeldingen is alles makkelijk te doen. Daarnaast nog een uitstekende ondersteuning en het gemak van levering en geen verborgen kosten in de zin van cross-selling.

Als je dus geld wilt verdienen met social media en facebook fbml dan is Facebook Maxed de ideale manier om snel, strak en simpel jefacebook pagina een makeover te geven en FBML achter je te laten! Een absolute no-brainer als je het mij zegt en daarom mag dit op snel geld verdienen blog niet ontbreken!

Eindoordeel FBMaxed 8/10.

Klik hier voor het bezoeken van de facebook maxed website

3 Responses to “Facebook FBML naar iFrame’s met FB Maxed”

 1. Nomar says:

  Dat is een hele verandering! Gaan gewoon complete websites worden daar op facebook 😛

  • sgvblog says:

   Inderdaad, ben er druk mee geweest vorige week en zie nu al goede resultaten en conversies voor een aantal engelstalige pagina’s die ik op facebook run. Werkt echt super dit systeem en fb maxed maakt t je super simpel 😀


Leave a Reply

Snel Geld Verdienen Sponsors

Snel Geld Verdienen Sponsors

Snel Geld Verdienen Boeken

Copyright © Snel Geld Verdienen Blog Developed by Rival Media